Maailman parhaat jauhelihapihvit

Aikaa tarvitaan n. 30min
4 annosta

2 rkl korppujauhoa
1 dl kahvikermaa
400 g jauhelihaa
1 sipuli tai pakastesipulia 100g
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria tai mustapippuria (oman maun mukaan)
1 muna
rasvaa paistamiseen



Laita korppujauho turpoamaan kerman/veden sekaan.
Kuullota sipuli. (Eli anna sipulin paistua hetki öljyssä, älä kuitenkaan anna ruskistua!)
Lisää korppujauhoseokseen jauheliha, valkopippuri, muna, suola ja kuullotettu sipuli.

Sitten vaan muotoilet haluamasi kokoisia pihvejä vaikka pöydälle leivinpaperille. Siitä siirrät ne aina lastalle pannulle ja paistat kummaltakin puolelta muutaman minuutin, oman makusi mukaan. Voit antaa ruskettua oikein kunnolla tai sitten vain niin että punaisuus lihasta häviää.